Tarjoamme laadukkaita leikki- ja askartelumateriaaleja, opetusvälineitä, ohjelmointituotteita ja kalusteita maailman tärkeimmille ihmisille!

ABA Skol on yhdessä osakkaansa Moje Bambinon kanssa yksi Euroopan johtavista esikoulujen, koulujen ja iltapäiväkerhojen materiaalien toimittajista. Yritys on yksityisomistuksessa oleva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1942 ja jonka liikevaihto on nykyään noin 30 miljoonaa euroa 100 työntekijän, 21 000 asiakkaan, 16 000 tuotteen ja 400 toimittajan voimin. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Malmössä. Ruotsin lisäksi meillä on myyntikonttorit Norjassa ja tammikuusta 2022 lähtien myös Suomessa. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO9001:2015 ja ISO14001:2015 mukaisesti.

Tuotteet

Tuotteemme valmistetaan sekä luonnollisista että synteettisistä raaka-aineista. Yrityksenä meitä muistutetaan ympäristön merkityksestä (sekä vapaaehtoisilla että pakollisilla määräyksillä), jotta voimme parhaiten huolehtia asiakkaistamme ja kuluttajistamme. Lisäksi lasten turvallisuutta koskevia säännöksiä on vuosien mittaan annettu yhä enemmän. Noudatamme näitä vaatimuksia sitä mukaa kuin ne tulevat tietoomme.

 

Raaka-aineet

Tuotteisiimme sopivien raaka-aineiden valinta on erittäin vastuullinen ja monella tapaa arkaluonteinen tehtävä. Käyttäjän tarpeiden ja tuotantoprosessin teknisten ja taloudellisten vaatimusten yhteensovittaminen on erittäin tärkeää. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan varmistamaan, että tuotteemme voidaan hävittää asianmukaisesti, kun niitä ei voida enää käyttää.

 

Toimitukset

Toimituksistamme vastaa aina tarkoin valittu kumppani, joka noudattaa erittäin tiukkaa ympäristöohjelmaa. Pakkauksemme koostuvat valkaisemattomista, kierrätettävistä aaltopahvilaatikoista tai uudelleen käytetyistä tavarantoimittajien pakkauksista.

 

Säännökset

Tavoitteenamme on aina ollut paitsi täyttää nykyisen lainsäädännön ja tunnettujen suuntausten vaatimukset myös ennakoida asiakkaidemme tarpeita näillä aloilla. Leluja (turvallisuus) koskevat määräykset kattavat suuren osan valikoimastamme. Näiden määräysten vaatimukset perustuvat standardeihin, joita kutsutaan yleisesti nimellä EN71. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että vaikka kaikilla tuotteilla ei ole CE-merkintää, näitä standardeja sovelletaan kaikkiin tuotteisiimme.

 

Terveys ja ympäristö

Tiedämme jo, että terveys ja ympäristö ovat riippuvaisia toisistaan. Siksi olemme ylpeitä siitä, että suurin osa valikoimastamme ja tuotteidemme käsittelystä on ystävällistä sekä ihmisille että ympäristölle, mutta tavoitteenamme on esitellä täysin ympäristöystävällinen valikoima!

Tavoitteenamme on valvoa ja ehkäistä ympäristö- ja terveysriskejä, kun tuotteitamme käsitellään kouluissa ja päiväkodeissa. Haluamme myös auttaa tuotteidemme valinnassa ja käytössä.

Teemme yhteistyötä ulkopuolisten kemikaali- ja ympäristökonsulttien kanssa, jotka arvioivat tuotteitamme ennen kuin otamme ne valikoimaan. Arviointia tehdään jatkuvasti, kun tavarantoimittajamme tekevät sisällön muutoksia. 

Kaikki painotuotteemme painetaan luonnollisesti ympäristöystävälliselle Joutsenmerkitylle paperille.

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt kartalla uusimmista tuotteista ja viimeisimmistä tarjouksista!