Laatu

ABA Skol on yksi johtavista toimittajista kouluille ja päiväkodeille pohjoismaissa. Laatu on avainsana meille ja tarjoamillemme tuotteille, palveluille ja tuelle. Työskentelemme aktiivisesti sisäisten prosessiemme ja toimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman korkealaatuisia.

 

ABA laatupolitiikka

ABA on markkinoiden johtava päiväkoti- ja koulumateriaalien toimittaja esikouluille, kouluille ja iltapäiväkerhoille. Varmistamme, että meidän, omistajan ja asiakkaan vaatimukset ja odotukset täyttyvät, jotta jokainen toimeksianto on hyvä referenssi. Asiakkaidemme pitäisi tuntea, että meillä on markkinoiden paras laatu tuotteiden, palvelujen ja tuen osalta.

Saavutamme tämän seuraavilla tavoilla;

  • tarjoamme valikoiman korkealaatuisia tuotteita
  • työskentelemme jatkuvasti ja pitkäjänteisesti tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että kaikki sitovat vaatimukset täyttyvät.
  • kaikkien toimeksiantojemme suunnittelu, toteutus ja seuranta, jotta voimme taata asiakkaillemme korkean toimitusvarmuuden tason
  • teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa yhteisen ymmärryksen luomiseksi vaatimuksista ja pitkäaikaisten suhteiden luomiseksi.
  • meillä on pätevä, sitoutunut ja palveluhenkinen henkilökunta, joka saa jatkuvaa koulutusta ja ottaa suuren vastuun työstään.
  • meillä on hyvä yhteistyösuhde toimittajiemme kanssa ja asetamme heille selkeitä vaatimuksia tuotteiden ja toimitusten laadun suhteen.
  • seuraamme alan kehitystä ja pyrimme varmistamaan, että noudatamme voimassa olevia vaatimuksia.
  • parannamme laadunhallintajärjestelmää jatkuvasti suunnittelemalla, valvomalla ja arvioimalla prosesseja suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.

 

 

ABA - työmme haitta-aineettoman päiväkodin eteen

ABA:n periaatteena on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita. Siksi arvioimme kaikki valikoimiimme kuuluvat tuotteet ja teemme pitkäjänteistä yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa ympäristöystävällisen tuotekehityksen edistämiseksi.

Lapset ovat paljon herkempiä kemikaalialtistukselle kuin aikuiset. Tämän vuoksi lelujen sisältämiä vaarallisia aineita koskeva lainsäädäntö on laaja. Lainsäädännön lisäksi on olemassa myös Ruotsin hankintakeskuksen vaatimukset haitta-aineettomalle päiväkodille.

Työ haitta-aineettoman päiväkodin puolesta on käynnissä, ja siinä keskitytään kalusteiden, lelujen, materiaalien ja kemiallisten aineiden ympäristö- ja terveysvaikutuksiin. Osallistumme tähän työhön analysoimalla ja dokumentoimalla jatkuvasti tuotteidemme sisältämiä materiaaleja ja aineita. Vain parhaat tuotteet saavat jäädä valikoimaan.

ABA osallistui Ruotsin kilpailuviraston kansalliseen ryhmään, joka kehitti haitta-aineettoman päiväkodin hankintakriteerit. Siksi olemme hyvin perillä siitä, mitä vaatimukset edellyttävät, ja työskentelemme jatkuvasti pysyäksemme pelin kärjessä.

Terveys- ja ympäristöriskien vähentäminen lasten ja aikuisten jokapäiväisessä elämässä on meille ja asiakkaillemme erittäin tärkeää.

Siksi pyrimme jatkuvasti lisäämään ympäristömerkittyjen tuotteiden osuutta valikoimassamme.

Valikoimassamme on jo nyt monia Joutsenmerkittyjä tuotteita, kuten maaleja, papereja, leluja ja kalusteita.  

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt kartalla uusimmista tuotteista ja viimeisimmistä tarjouksista!